• wholesale custom private label false lashes

Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Nanchang Weiti Technology Co., Ltd.

Ieu mérek Kalocils Beauty ti Nanchang Weiti Technology Co., Ltd khusus di pabrik bulu mata palsu, eyeliner, lip gloss, eyeshadow, maskara sareng sajabana. Rupa-rupa produk makeup kageulisan tiasa dipilih ti kami. Merek Kalocils Beauty didirikan taun 2019, tapi urang gaduh sakitar 10 taun manufaktur makeup kageulisan sareng ekspor pangalaman. Kanggo ayeuna, urang gaduh sakitar 3000 bengkel méter pasagi sareng langkung ti 100 padamel stabil. Nilai ékspor taunan urang langkung ti US $ 3000,000. Mudah-mudahan urang tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng ngajantenkeun saling kauntungan janten kanyataan.

dasdsa

Kauntungan urang

Kami gaduh garis produksi sareng fasilitas lengkep pikeun minuhan kapasitas produksi sareng tim panilitian profesional kami pikeun kontrol kualitas anu ketat. Jasa OEM & ODM sayogi sareng tim desain kami tiasa ngabantosan anjeun ngarobih labél swasta anjeun. Tim penjualan kami bakal 24 jam ngajawab patarosan anjeun sareng ngarengsekeun masalah anjeun. Pikeun pangiriman, kami gaduh perjanjian sareng DHL, FEDEX, UPS, EMS, SF, TNT pikeun biaya pengiriman sareng jaminan transportasi anu langkung saé.

Jaminan kami

Kualitas mangrupikeun inti, jasa nyaéta mesinna. Kami difokuskeun maturan palanggan kami produk kualitas anu unggul dibarengan jasa pangsaéna. Sadaya produk anu dipesen ti kami terasrasakeun balik atanapi ngabalikeun duit dina 7 dinten damel upami aya masalah kualitas sareng karusakan transportasi. Dina waktos anu sami, tim jual kami pastina ngarengsekeun masalah anjeun dina 24 jam.

308332166
160874144

Klién Kami

Sajauh ieu, kami parantos ngalayanan nasabah ti 50 nagara di sakumna dunya, sareng 80% diantarana parantos nampi pangakuan sareng apresiasi pikeun kualitas produk sareng jasa kami, sareng nyarios yén aranjeunna bakal tetep ngajaga hubungan koperasi anu stabil sareng kami. Diantarana, konsumén kami kalebet pembeli perusahaan, distributor, toko offline sareng toko online, jst.

Visi urang

Komitmen pikeun ngalayanan palanggan sareng nyayogikeun produk anu berkualitas, kami ngarepkeun kamajuan sareng ngembangkeun babarengan sareng konsumén. Kami ogé daék ngajaga hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng konsumén. Ngalangkungan pamutahiran kontinyu ngeunaan kualitas produk sareng jasa kami, kami tiasa ngajantenkeun palanggan langkung raos langkung gampang sareng langkung yakin pikeun damel babarengan sareng kami, sahingga ngahontal kaayaan win-win. Pikeun masalah palanggan, kami bakal masihan konsultasi sareng solusi gancang-gancang, supados pelanggan henteu hariwang deui.

dasf