• wholesale custom private label false lashes

Beauty Beauty Makeup 48 Colours Custom Private Label Eyeshadow Palette

Pedaran pondok:

1, 48 warna palette eyeshadow labél pribadi khusus
2, mineral sintétik alami
3, semi-garing sareng baseuh cocog pikeun panggunaan baseuh sareng garing
4, Kualitas luhur sareng bahan kaamanan kalayan warna anu hérang


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    PALETTE EYESHADOW

    48 warna

    Labél swasta khusus

    Jasa OEM & ODM

    PILIHAN BAHAN PANGKÉ

    "Aman & RoHS disahkeun"

    Mineral sintétik alami ngadamel toner kelas ubar Éta beunghar ku minyak nabati

    GRATIS tina UNSUR Logam beurat

    dsaf

    48 WARNA POPULER

    asf

    Tés Lengan Warni EYESHADOW

    tu5
    nu6

    Semi-garing sareng baseuh cocog pikeun panggunaan baseuh sareng garing sareng diolah ku prosés baking. Éta bakal gaduh pangaruh sparkling nalika dilarapkeun. Mutiara luhur nyaéta payet logam. Krim dasar dianggo pikeun nyumput sareng basa panon pikeun ngabantosan makeup panon salajengna janten langkung jinek sareng palet eyeshadow tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha gaya anu béda.

    asdf

    Pangaruh EYESHADOW

    f

    1. Béda palet bubuk bayang panon dipencet anu bénten-bénten, saé pikeun ngajajah warna sareng seni makeup. Sampurna pikeun makeup panon haseup profesional, makeup kawinan, makeup pihak atanapi makeup kasual

    2. Unggal eyeshadow warna tiasa dilarapkeun nyalira pikeun pangaruh dramatis atanapi dicampur pikeun nyiptakeun tampilan anu dipersonalisasi sareng ngagaduhan kamuluran anu saé, caket anu kuat, henteu robih atanapi luntur.

    3. Bahan kualitas sareng kaamanan anu luhur kalayan warna anu shimmer, tiasa salami sadidinten. Didamel ku bahan aman, moal ngambek kulit anjeun. Bahan kaséhatan sareng aman anu tiasa anjeun anggo ngagunakeunana! Éta moal nyababkeun rugi anjeun.

    4. Pigmentasi sareng campuran: Bubukna lemes pisan, lembut, warnana saé pisan. Ngagunakeun téknologi produksi pangénggalna, bubukna henteu sumebar. Toel lalaunan, warnana langsung caang megah. Gampang cocog, kéngingkeun dandanan anu paling éndah.

    5. Lila-awet: Dasar minyak mineral nolak smudging tanpa ngarangsang kulit anjeun, tékstur halus kalayan faktor glittering awét kalayan bérésan shimmer. Masihan épék makeup anu jelas sareng sengit sareng ngajantenkeun anjeun pikaresepeun sareng pikaresepeun.

    LOGO SWASTA KUSTOM DI PALETTE EYESHADOW

    Urang tiasa ngarobih sababaraha gaya palet eyeshadow, pikeun metode logo percetakan, aya percetakan 3D UV, stamping panas (foil emas, foil pérak, foil bodas, foil emas acuk, sareng sajabana) opsional.

    das

    PRODUKSI PALETTE EYESHADOW

    a10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami