• wholesale custom private label false lashes

Pabrik Cina Grosir Grosir Lashes OEM Palsu Mink Bulu Mata Penjual 25mm

Pedaran pondok:

1, bulu mata buatan gaya KRYSTAL
2, 100% rambut mink kualitas méwah
3, jasa OEM & ODM ditawarkeun
4, Lemes sareng nyaman dilarapkeun


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    1,Kalocils lashes didamel tina mink peternakan, diimpor ti Siberia salami periode molt taunan. Saatos perlakuan suhu luhur, aman sareng asépis. 100% bébas kakejaman. Pinuh sareng hérang sakumaha hawa, alami, sareng ngagurilap.

    2,Panjang 25mm. Bulu mata super warped kalayan épék flared pikeun panon anjeun. Ogé, tingkatkeun panjang sareng volume, sahingga nambihan jero panon anjeun. Lemes, enteng, gampang nambihan drama anu sampurna pikeun tampilan kandel anjeun. Cocog pikeun kencan, wengi budak awéwé sareng pésta, jsb.

    3,Sadaya bulu mata 3D mink ti Kalocils nyaéta buatan tangan sareng henteu héd. Pita ieu didamel tina katun pulau laut, hypoallergenic, sareng super lemes. Anjeun moal karaos peurih pisan. Gampang dibengkokkeun pikeun nyocogkeun soca soca anjeun, bahkan dina juru jero.

    4,Lashes mink 3D kami tiasa dianggo dugi ka 20 kali kalayan perawatan anu leres. Gampang dipakena sareng gampang dicabut. Daya tahan sareng kualitas na bakal ngajantenkeun anjeun siga anjeun kéngingkeun artos anjeun. Henteu gampang digolongkeun ku tali lash awét.

    3d-lashes
    25mm-mink-lashes-vendor
    mink-lashes
    oem-lashes-factory

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami