• wholesale custom private label false lashes

Pabrik Cina Grosir 3D Lashes Murah Bulu Kandel Alami 25mm Mink Bulu Mata

Pedaran pondok:

1, gaya AVIVA 25mm bulu mata bulu mink kualitas luhur
2, Gebu, wijaksana, kandel sareng panjang
3, Ngadaptarkeun logo mérek swasta anjeun sayogi
4, Penjual harga borongan murah


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    25-mm-lashes-mink-wholesale

    1,Bulu mata Kalocils didamel tina nyaring dipilih 100% bulu mink asli dibarengan ku 100% tali katun lemes, anu ngajantenkeun bulu mata urang rada lemes sareng nyaman dipakena. Sabalikna, urang gaduh ratusan gaya lash populér pikeun pilihan anjeun.

    2,Kalocils lashes mangrupikeun 100% buatan tangan kalayan ati-ati, henteu gampang cacad, awét pikeun dianggo langkung ti 25 kali panggunaan. Pagawé terampil urang sadayana ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina ngadamel bulu mata palsu.

    25mm-lashes-vendors
    false-eyelashes-styles

    3,Ayeuna Kalocils gaduh langkung ti 2000 gaya lash populér pikeun pilihan. Sareng kami parantos ngical bulu mata urang ka langkung ti 40 nagara, sapertos Amérika Serikat, Éropa, sareng sajabana, anu ngagaduhan reputasi anu hadé di palanggan.

    4,Kalocils nawiskeun jasa kotak bungkusan bulu mata labél pribadi anu ngaropea. Sabalikna, pikeun ngahémat waktos sareng usaha klien kami, desain logo sareng jasa poto anu dicandak ogé gratis.

    custom-private-label-eyelash-packaging

    Produksi bulu mata pabrik urang 

    Kalocils Beauty fokus kana bulu mata palsu, lip gloss, eyeliner, eyeshadow, sareng sajabana Kami henteu ngan ukur nawiskeun produk kualitas anu pangsaéna pikeun klien kami tapi ogé nawiskeun jasa anu saé. 

    lash-vendors
    eyelash-packaging
    eyelash-factory
    lashes-large-stock

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami