• wholesale custom private label false lashes

Ngadamel Labél Wasta Anjeun Sendiri Ngabanting Bulu Mata Palsu Mink

Pedaran pondok:

1, gaya EDITH 3d bulu mata palsu palsu & band katun lemes
2, 100% kakejaman buatan tangan gratis
3, bulu mata labél swasta Khusus sareng kotak bungkus bulu mata
4, Pabrik harga borong langsung


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    3D MINY EYELASHES

    √ 100% bulu mink nyata
    √ Lemes & raoseun
    √ Ngaropea labél swasta

    Gaya NO.

    EDIT

    Panjangna

    16mm

    Bahan

    100% kejem mink nyata gratis

    Téhnik

    100% buatan tangan

    Bungkusan

    Kotak labél swasta ngarobih

    Palayanan

    Poto gratis sareng desain logo gratis

    Balanja

    Ngaliwatan DHL, FEDEX, UPS, EMS, SF, TNT, Ku SEA

    Pangiriman

    3-5 dinten damel kanggo stok siap, 7-20 dinten damel kanggo ngarobih

    Pamayaran

    T / T, Paypal, West Union, Kartu Kredit

     

    ewjhtg (1)Hiasan makeup sampurna

    2. bulu mata palsu ngajantenkeun soca anjeun cerah pisan sareng pikaresepeun, ngarobih soca anjeun, soca ageung sareng beunghar, nyiptakeun rasa soliditas anu sampurna. Estu nekenkeun panon. Gampang dilarapkeun sareng dipiceun, éta lemes pisan sareng raoseun tanpa aya ruksakna panon.

    ewjhtg (1) Rendering 3D anu endah

    1. Ngahontal épék 3D masihan anjeun tampilan anu paling pikaresepeun anu anjeun tiasa bayangkeun. Ringan sareng gampang dianggo, bulu mata palsu bakal nyampur mulus sareng bulu mata anjeun nyalira, nyayogikeun maksimal nalika nganggo bulu mata sareng henteu ngarareunah nalika diagem dina waktos anu langkung lami.

    ewjhtg (1)100% buatan tangan

    4.4. Unggal sapasang bulu mata palsu 3D urang 100% buatan tangan ku pagawé urang. Jaminan Kualitas, ngarobih soca soca anjeun ku motong tungtungna pikeun nyocogkeun panjang anu anjeun pikahoyong.

    ewjhtg (1)Desain unik

    3.3. Bulu mata palsu buatan tangan, pangaruh anu paling narik sareng gado. Desain ilmiah matak ngamudahkeun pikeun nempel kana panon.

    rt

    Multi Lapisan
    Produksi multi lapisan, maké alam sareng hirup, ngajantenkeun panon anjeun ngagenclang sareng menawan.

    Bahan Mink
    Didamel tina 100% rambut mink kakejaman gratis, lemes sareng nyaman dipakena.

    Panjang Alam
    Kusabab panon sareng karesep jalma anu béda, didesain rupa-rupa panjang pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

    ff (2)

    √ 100% buuk asli
    √ Katun sareng band lemes
    √ Lila-lami dugi ka 25-30 kali

    VS

    ff (1)

    × Serat sintétik Goréng
    × Hard band sareng serat anu pabalatak
    × Serat gampang pegatna

    LOGO SWASTA SWASTA

    Logo pribadi anu disayogikeun sayogi. Tim desain kami tiasa ngadukung desain logo anjeun, desain bungkus bulu mata sareng saran desain.

    Kontrol Kualitas

    Pikeun mastikeun bulu mata kualitas luhur, tina bahan dugi ka produk bulu mata siap, tim pamariksaan kami dibagi kana 3 kelompok pikeun sacara ketat ngendalikeun matéri, bulu mata semi-réngsé, kualitas bulu mata réngsé. Unggal léngkah bakal ditulis dina karya kertas kontrol kualitas.

    ffgf (2)

    Bahan Bulu Mata

    ffgf (2)

    Produksi Lashes Semi-réngsé

    ffgf (2)

    Produksi

    ffgf (2)

    Panilitian

    ffgf (2)

    Paking / bentang>

    ffgf (2)

    Panyelidikan Paking

    Kumaha nerapkeun bulu mata palsu

    ffgf (2)

    Léngkah 1
    Identipikasi bulu mata palsu anu pas pikeun bentuk panon anjeun.
    Gumantung kana bentuk panon anjeun, pastikeun anjeun milih ukuran bulu mata anu leres. Salaku conto, upami bentuk soca anjeun tiung, maka sapasang bulu mata palsu langkung pas pikeun anjeun. Upami anjeun ngagaduhan bentuk panon anu langkung buleud, maka pilih bulu mata anu langkung pondok anu masihan langkung seueur polumeu.

    ffgf (2)

    Léngkah 2
    Mastikeun ruang kerja anu bersih sareng cahayana
    Tingali, kuring kantos ngalaman sababaraha masalah nalika kuring mendakan aplikasi bulu mata palsu di rohangan anu hampang ku babaturan kuring ngantosan ambek kuring telat satengah jam deui. Gampang mopohokeun yén kami ngokolakeun potongan bahan anu lemes, nganggo lampu warna glam bakal ngabantosan anjeun leres-leres nanganan bulu mata sareng pastikeun aplikasi lem soca bulu anjeun bakal lancar.

    ffgf (2)

    Léngkah 3
    Anggo pinset pikeun mesék mesék bulu mata tina baki.
    Penting di dieu yén anjeun nyokot bulu mata tina sudut gelang lash sareng hindaran nyokot tina bulu mata asli éta sorangan. Ieu sabab sigana bakal ngarusak bulu mata sateuacan anjeun malah kagungan kasempetan pikeun nempatkeun aranjeunna.

    ffgf (2)

    Léngkah 4
    Kéngingkeun bujurna leres!
    Pikeun mastikeun pas anu sampurna, tahan pikasieuneun kana panon anjeun nyalira ku sudut jero (ipis) bulu mata dina titik dimana bulu mata anjeun kentel. Upami bulu mata langkung panjang tibatan kongkolak panon anjeun, diteukteukan kaleuwihan di ujung luar.

    ffgf (2)

    Léngkah 5
    Bérés makeup
    Sakali anjeun ngagaduhan bulu mata palsu anjeun siap pisan dilarapkeun dina kongkolak panon anjeun, tambahkeun lapisan eyeliner teras jas tina mascara, sapertos biasana. Ngarasa bébas ngagulungkeun bulu mata alami anjeun ogé upami anjeun ngaraos sakedik 'tambahan'.

    ffgf (2)

    Léngkah 6
    Larapkeun lem soca soca
    Nyekel lash ku pinset, oléskeun lapisan ipis tina perekat bulu mata sapanjang pita bulu mata. Ieu sigana mah gampang tapi émut yén sapertos sadayana aplikasi perekat, kirang langkung.
    Ngagunakeun aplikator atanapi sikat alit, oléskeun sakadar ipis lem sapanjang pita lash ti tungtung ka tungtung. Perekat bakal cukup kuat pikeun mastikeun bulu mata palsu anu awét. Teras ngantosan ngan sababaraha detik dugi ka napel na tacky.
    Hiji hal anu penting di dieu, tong nerapkeun napel langsung dina kongkolak panon. Perekat bakal garing sareng épéktipitasna bakal gancang ngirangan. Anjeun tiasa ogé résiko ngarusak soca sareng panon anjeun.

    ffgf (2)

    Léngkah 7
    Larapkeun bulu mata palsu
    Nganggo pinset anjeun, ciwit strip lash kalayan ati-ati di tengahna sareng ti payun. Ati-ati nempatkeun lash band langsung dina kulit pas di luhur bulu mata anjeun nyalira. Lalaunan narik turun bulu mata palsu ti salah sahiji tungtung pikeun deukeut ka bulu mata alam anjeun sakumaha anjeun tiasa.
    Sakali anjeun bahagia sareng posisi lash, teras oléskeun tekanan hipu dina tali lash pikeun sababaraha detik dugi ka netepkeun. Tungtungna, tahan juru tina bulu mata pikeun sababaraha detik deui pikeun ngamankeun pas.

    ffgf (2)

    Léngkah 8
    Adun teras adun deui!
    Ngagunakeun mascara, hampang noél bulu mata palsu pikeun mastikeun yén éta campuran sareng bulu mata anjeun anu sajati. Anjeun tiasa ogé nganggo eyeliner ngalangkungan pita bulu mata palsu pikeun tampilan anu langkung alami sareng otentik. Alami, ieu leres-leres dilarapkeun sakumaha anu anjeun pas sareng henteu campuran panginten diperyogikeun.

    ffgf (2)

    Léngkah 9
    Bérés titingalian
    Ngagunakeun ujung jari anjeun, ati-ati nyurungkeun bulu mata pikeun ngadorong kurva. Ieu bakal ngabantosan pikeun masihan aranjeunna tampilan sakedik langkung seueur sareng nyepatkeun éta sateuacan wengi ageung payun.

    Sértipikasi

    Bulu mata palsu kami parantos lulus sertipikat RoHS, anjeun tiasa yakin kana kualitas sareng kaamanan produk urang.

    ffgf (2)

    ffgf (2)

    Kanggo langkung seueur panilitian, anjeun wilujeng sumping taros Kami kanggo langkung jelasna iraha waé. Tim penjualan kami bakal ngajawab sadaya patarosan anjeun dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami