• wholesale custom private label false lashes

Bungkus Bulu Mata Khusus Ngadamel Lemes Handmade 25mm 3d Mink Bulu Mata

Pedaran pondok:

1, kelas top 100% bulu mink nyata
2, Profesional buatan tangan pikeun mastikeun kualitas pangsaéna
3, 25mm kandel bulu mata panjang
4, Reusable sareng awét dugi ka panggunaan 25-30 kali


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    25MM MINY EYELASHES

    Panjang & Kandel & Gebu

    √ Ningkatkeun panon anjeun ku bulu mata palsu
    Ringan sareng tiasa dianggo deui, bulu tangan anu teu karasa, tanpa kejam anu sampurna pikeun kasempetan sareng bentuk panon; aranjeunna bakal nambihan polumeu, jero sareng définisina pikeun tahan jangka panjang, hasilna nunjukkeun-nolak.

    √ Hand-made, sampurna
    Bulu mata palsu 25mm mink urang sadayana dilakukeun sacara profesional, urang merhatoskeun kualitas anu pangsaéna, sahingga lengkungan sareng curl tina bulu mata anu alami. Bulu mata palsu urang sampurna nyampur bulu mata alami anjeun, ningkatkeun panjang sareng volume, sareng nyiptakeun tampilan anu éndah. Dimekarkeun pikeun ningkatkeun kageulisan sareng kapribadian anjeun.

    √ Reusable sareng awét
    Sanaos kaseueuran bulu mata palsu mink ngamungkinkeun anjeun nganggo deui dugi ka 10 kali, bulu mata palsu 25mm mink urang sacara saksama didamel sareng tiasa dianggo lami, 30 kali dianggo, tanpa kaleungitan pesona.

    √ Lemes sareng raoseun dipakena
    Bulu panon mink anu katingali sacara alami didamel tina katun, gampang pisan dianggo, lemes sareng alami keuna, ngagentos ngarareunah maké bulu mata palsu.

    Kalayan 100% Siberian Mink dina yuswa anu pangsaéna tina kebon binatang-rentang bébas sareng didaur ulang nalika usum héd, bulu mata urang nawiskeun pilihan paling lega tina Mink Lashes asli. Ku ngamangpaatkeun kelas luhur bulu mink, bulu mata urang téh tip sareng elegan, nanging lemes sareng lemes. Kami nawiskeun bulu mata bulu bulu, panjang, crisscross sareng bulu awét anu pas sareng penting pikeun unggal acara, sapertos makeup sadidinten, pesta, jst.

    fgg (4)

    Kuat sareng henteu gampang diudar

    fgg (1)

    Bungkusan nice jeung labél custom

    fgg (2)

    Rupa-rupa gaya anu siap dikembangkeun

    fgg (3)

    Rupa-rupa gaya anu siap dikembangkeun

    Percetakan logo bungkus bulu mata:

    1, Kanggo bungkus bulu mata siap pakai, urang sok nganggo metode percetakan UV
    Percetakan UV mangrupikeun prosés percetakan anu ngagunakeun sinar ultraviolét pikeun garing sareng ngubaran tinta. Perlu dicocogkeun sareng mangsi anu ngandung photosensitizer sareng lampu UV curing.

    2, Kanggo bungkus bulu mata khusus, kami ngadukung metode percetakan anu béda
    Logo pribadi khusus dina bungkusan, biasana urang ngadukung percetakan layar sutra, percetakan UV, stamping panas sareng sajabina. Anjeun ngan kedah nyarioskeun naon pangaruh anu anjeun pikahoyong, maka kami tiasa ngalakukeun persis sakumaha sarat anjeun.

    fff (1)

    Percetakan UV

    fff (2)

    Panas Stamping Percetakan

    Kumaha nerapkeun bulu mata palsu?

    feg (1)

    Candak bulu mata palsu anu anjeun badé pake tina kotak sareng jaga kotak supados gampang disimpen saatos dianggo.

    feg (2)

    Anggo pinset soca soca kanggo miceun bulu mata palsu tina baki.

    feg (3)

    Ukur bulu mata kana dasar garis bulu mata alami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami