• wholesale custom private label false lashes

Customized Private Label Box Wholesale Wholesale Fluffy 25mm Mink Bulu Mata

Pedaran pondok:

1, HELENA gaya 25mm kakejaman gratis bulu bulu
2, ngaropea gaya bulu mata sareng bungkus soca anu sayogi
3, Super alami & ringan
4, bulu mata awét tahan lila dipercaya


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    25MM LAIN PALSU

    OEM & ODM

    Harga langsung pabrik

    Gaya No.

    HELENA

    Bahan

    100% bulu mink kejem gratis

    Panjangna

    25mm

    Warna

    Hideung alam

    Kauntungannana

    Kualitas luhur sareng harga kalapa
    Kapasitas pasang 200000
    Garis produksi set lengkep pikeun ngajaga kiriman gancang

    Kustomisasi

    Ngaropea gaya bulu mata sareng bungkus bulu mata sayogi

    √ Sacara bébas kejem & disterilkeun, diala ku cara nyusutan sato hirup kalayan lemes, tanpa ngarugikeun aranjeunna.

    √ Handmade, didesain khusus & bulu mata mink eksklusif pisan.

    √ Super alami & ringan.

    √ Bélok awét teu dipercaya.

    √ Tambahkeun glamor instan sareng bulu mata 100% mink.

    √ Aplikasi gampang & kalenturan.

    ff (1)
    ff (2)

    Kalayan 100% Siberian Mink dina yuswa anu pangsaéna tina kebon binatang-rentang bébas sareng didaur ulang nalika usum héd, bulu mata urang nawiskeun pilihan paling lega tina Mink Lashes asli. Ku ngamangpaatkeun kelas luhur bulu mink, bulu mata urang téh tip sareng elegan, nanging lemes sareng lemes. Kami nawiskeun bulu mata bulu bulu, panjang, crisscross sareng bulu awét anu pas sareng penting pikeun unggal acara, sapertos makeup sadidinten, pesta, jst.

    Sagala jinis bungkusan bulu mata stock siap opsional

    dff-(1)
    dff-(2)
    dff-(3)

    Kotak soca sareng kotak soca sadayana sayogi pikeun ngaropea labél pribadi anjeun dina percetakan 3D UV. Kanggo langkung paket iket, punten kersa ngahubungi kami.

    sa (1)

    Ngaleyurkeun lem sapanjang band lash nganggo kapas kapas + minyak pembersih (remover makeup gratis).
    Tip: Antosan sababaraha detik pikeun lem ngaleyurkeun.

    sa (3)

    Mesek bulu mata palsu anjeun kalayan ati-ati, mimitian ti juru luar. Upami anjeun ngaraos tahan, leupaskeun lem sateuacan diteraskeun ku ngaleos tip Q dina remover makeup sanés minyak sareng ngempelkeun éta sapanjang band dimana anjeun merjuangkeun nyabut éta.

    sa (2)

    Bersihkeun kaleuwihan lem tina bulu mata nganggo kapas kapas + minyak pembersih (remover makeup gratis) teras lebetkeun kana panyimpenan bersih. Émut henteu pernah soak sesah anjeun! Éta tiasa nyandak cai sakedik, tapi tong ngalelepkeun. Upami bulu mata anjeun baseuh teuing, éta bakal mimiti leungit bentukna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami