• wholesale custom private label false lashes

Factory Bulk Mink Eyelashes Vendor 3D Lashes with Private Label Eyelashes Box

Pedaran pondok:

1, bulu mata gaya DONNA bulu mata
2, 14mm bulu mata lemes alami
3, jasa OEM & ODM ditawarkeun
4, stock siap ageung kanggo dijual


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    Kalocils 3D mink lashes didamel tina 100% bulu mink asli, héd tina rambut ragrag alami minks, sareng dideresihan. Kami moal nganyenyeri sasatoan! Bulu mata mink kami anu hypoallergenic, bébas tina bahan kimia, ulah ngarugikeun panon anjeun.

    Bulu mata mink ieu jieunan leungeun ku professional. Karya hébat dina strip sareng bulu bitis. Desain 3D nyata, ngagaduhan lapisan alam anu sampurna sareng ngagulung, pangaruhna pikeun makeup anu sanés. Sapatu mengembang sareng dramatis tapi alami. Éta ngajantenkeun anjeun langkung jelas, glamorous, ngagurilap, sareng pikaresepeun.

    Bulu mata palsu ieu panjang tur kandel, anjeun tiasa motong panjangna sasuai ka kabutuhan Anjeun. Bulu mata 3D Arison 3D tiasa dianggo deui, tiasa dianggo langkung ti 15 kali dina kaayaan normal. Gampang Dilarapkeun, henteu gampang lungsur. Hébat pikeun propésional atanapi ngan anu ngamimitian.

    Bulu panon palsu ieu hampang sareng lemes, bahkan henteu ngaraos beurat na nalika anjeun nganggona. Nyaman pikeun kahirupan sapopoe, damel, atanapi ngahadiran pesta. Éta bakal ngajadikeun panon anjeun hérang. Ieu ogé pilihan kado idéal anjeun.

    wholesale-false-eyelashes
    eyelashes
    lashes

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami