• wholesale custom private label false lashes

Pabrik Grosir Custom wasta Label Glitter Adhesive Liquid Magic Eyeliner

Pedaran pondok:

1, Glitter inten eyeliner hideung
2, stock siap ageung
3, Pangiriman dina 2-3 dinten damel
4, Waterproof, awét sareng teu kedah lem pikeun bulu mata palsu


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    √ 2 ti 1 Eyeliner Cair Perekat Diri- Eyeliner kami duanana lem bulu mata sareng eyeliner, benteng pikeun bulu mata, anjeun tiasa nganggo bulu mata sareng eyeliner sihir urang tibatan lem atanapi eyeliner magnét. Eyeliner kami = lem soca + eyeliner cair anjeun, ngan ukur ieu cukup pikeun bulu mata palsu, ngahémat langkung artos.

    √ Eyeliner ditingkatkeun - Eyeliner Sihir Kami mangrupikeun rumus anu énggal kalayan téknologi napel, napel diri, aman & lembut, henteu ngarugikeun panon anjeun, bau anu saé, lemes sareng alami, tahan cai sareng kesang, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bulu mata anjeun, masihan anjeun pangalaman endah.

    √ Gampang Dipaké- Kocok kalam eyeliner sateuacan dianggo, oléskeun cairan kana soca anjeun salaku eyeliner normal, pasang dina bulu mata palsu anjeun, pencét lembut 2-3 detik, teras beres. Janten gampang dianggo & Ngahémat waktos langkung seueur.

    √ Kanggo Sadaya Lashes - Eyeliner Ajaib kami anu pangsaéna pikeun sadaya bulu mata palsu / bulu mata bulu mata / bulu mata palsu (henteu kalebet bulu mata magnét).

    glitter-eyeliner
    glitter-eyeliner-pencil
    eyeliner-tips

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami