• wholesale custom private label false lashes

Pabrik Grosir Ngadaptarkeun Logo Pribadi Piagam Cai Sihir Perekat Eyeliner

Pedaran pondok:

1, Eyeliner tahan cai tahan lama
2, Gampang ngagambar eyeliner tina kandelna anu béda
3, Henteu Lem Teu Magnetik
4, Ngahémat 2/3 waktos dibandingkeun sareng bulu mata palsu tradisional


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    DIRI ADYESIVE EYELINER:Eyeliner sihir kami henteu ngandung sagala jinis lem tapi tiasa dianggo salaku napel lash. Éta panukeur-aplikasi pikeun aplikasi soca soca.

    GAMPANG GAMPANG:Larapkeun 2 lapis eyeliner kana tutup luhur, antosan sakitar 20 - 30 detik supados garing satengahna (henteu baseuh atanapi garing pinuh). Teras pasang bulu mata palsu dina luhur eyeliner sihir, saluyukeun posisi numutkeun kabutuhan anjeun.

    MATA LANGSUNG CAIR: Hideung hideung jero sareng euyeub warnana, Éta saé pikeun panon smudgy, haseup anu moal béngras.

    STRONGHOLD:2 dina 1 eyeliner hartosna éta ngagaduhan fungsi duanana eyeliner sareng lem. Bélét tiasa tetep dina tempat sadidinten.

    long-lasting-eyeliner
    private-label-eyeliner
    eyeliner

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami