• wholesale custom private label false lashes

Penjualan Panas Bulu Mata 3D Mink Borong 100% Lashes Mink Siberia Nyata

Pedaran pondok:

1, gaya DEMI bulu mata lemes alami
2, 17mm panjang 100% bulu mink
3, jasa OEM & ODM ditawarkeun
4, diobral Panas gaya lash populér


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    >Gampang dianggo, bahkan pikeun anu ngamimitian. Gampang dicabut, gampang dipetik, curl stabil sareng katuhu, henteu aya résidu, sareng teu aya kink.

    > Bulu las didamel tina bulu mink, lemes sareng lemes, éta raoseun teu anggo, tanpa raos beurat.

    > Bulu mata 3D lapisan kalayan ngan panjang katuhu (17mm) jeung volume, bakal nyampur dina bulu mata alam anjeun seamless.

    >Bulu soca cocog pikeun acara kawinan, pemotretan, kaluar peuting, pésta, atanapi panggunaan sapopoé. Di sagigireun éta, kado anu saé pikeun budak awéwé / awéwé, kotak lash anu indah bulu mata kualitas luhur.

    > Bélét awét tiasa dianggo deui dugi ka langkung ti 20 kali, pastikeun nganggo sareng nyimpenna leres.

    lashes-3d
    real-mink-lashes
    eyelashes-3d

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami