• wholesale custom private label false lashes

Ngajual Panas Grosir Grosir Flavored Liquid Lipgloss

Pedaran pondok:

1, 12 warna lip gloss
2, tahan bantalan sareng cium-buktina
3, Dirékayasa ahli ku rumus anu inovatif
4, Pelembab, kaéndahan awéwé


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    hdsaugu (1)

    Produk

    12 warna lip hérang

    Beurat

    7g

    Bahan

    Matte

    Fitur

    Piala Nonstick awét Lila

    Fungsi

    Pelembab, Kaindahan Awéwé

    Brad

    Teu aya logo, Nampi labél pribadi

    Palayanan

    Desain logo sareng perbaikan gratis

    Jaminan

    3 taun

    Sértipikasi

    MSDS, RoHS, CE

     

    dgg (3)Tahan banting sareng cium-buktina, noda biwir hadir sareng tongkat runcing bolu, janten aplikasi janten impian anu lemes sareng gampang. Rengse sareng pigmén HD, warna lip bahkan bakal némbongan wani sareng reueus dina kaméra definisi tinggi, ngajantenkeun idéal pikeun jalma anu damel dina karir vlogging, atanapi pecandu selfie.

    dgg (3) Dirancang direkayasa ku rumus inovatif anu ngagabungkeun pigmén anu teu garing, aplikasi lemes sareng tékstur velvety anu henteu beurat, lipstik nyebatkeun pout anjeun ku mega-dosis pambayaran warna anu jelas anu moal rengat, luntur atanapi ngagugulung dugi ka dalapan jam. Salajengna, éta pelembab sareng anjing laut dina hidrasi pikeun ngajaga kalembutan.

    dgg (3)A matte-cream finish cair lippy sareng tekstur dikocokkeun anu ngaliput biwir anjeun dina warna anu hérang ku hiji gideug tina aplikator tipis. Formula anu henteu caket anu tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo lipstik karesep anjeun.

    hdsaugu (2)

    Biwir Ngaleungkeun WARNA DIJUAL PANAS

    hdsaugu (3)

    OEM / ODM

    1. Desain logo gratis: Upami anjeun ngagaduhan logo nyalira, punten kirimkeun kami file dina format PDF atanapi AI. Upami anjeun henteu ngagaduhan logo, punten wartoskeun ka kami ideu ngeunaan logo na. Tim desain kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarancang logo.

    2. warna ngarobih: Kami gaduh sababaraha warna lipgloss pikeun pilihan anjeun. Kontak sareng kami pikeun bagan warna.

    3. tabung wadah gloss lip custom: Pikeun bentuk tabung kontainer, kami gaduh saham siap ageung, sareng anjeun ogé tiasa ngaropea logo pribadi anjeun dina tabung lipgloss.

    4. kotak bungkus gloss lip custom: Kotak bungkus gloss lip ogé sayogi pikeun logo swasta. 

    hdsaugu (4)

    OEM / ODM

    hdsaugu (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami