• wholesale custom private label false lashes

Lash Vendors Custom Private Private Labél Bulk 25mm 3d Mink Lashes Lashes

Pedaran pondok:

1, gaya ASHLEY 25mm bulu mata panjang
2, 100% bahan bulu mink nyata
3, Gampang dilarapkeun sareng nyaman dianggo
4, urutan Leutik ditarima tur custom swasta labél aya


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    25mm-lashes-vendors
    false-eyelashes-25mm-mink

    ASHLEY 25mm Lashes

    false-lashes-mink

    ASHLEY Leuleus Kapas Band

    25mm-lashes-vendor

    ASHLEY Curl Pengetahuan Alam

    Modél No.

    ASHLEY

    Panjangna

    25mm

    Bahan

    100% bulu mink nyata kejem bébas

    Palayanan

    OEM & ODM, labél swasta khusus aya

    Téhnik

    100% buatan tangan

    MOQ

    100 pasang

    Pamayaran

    Paypal, T / T, Western Union, Kartu Kredit

    Pangiriman

    Dina 2-4 dinten damel kanggo stok siap, 7-20 dinten damel kanggo ngarobih

    Balanja

    DHL, FEDEX, UPS atanapi metode pengiriman barang sanés

    Fitur

    1. Ringan sareng super lemes2. Waterproof sareng tahan angin

    3. Gampang dipakena & kalenturan

    4. Lila-lami dugi ka langkung ti 25 kali panggunaan

    5. Aman pikeun nerapkeun sareng kualitas luhur

    J Curl: Deukeut kana lengkungan alami bulu mata manusa, disarankeun pikeun palanggan anu ngarepkeun rasa alami.

    B Ngagulung: Melengkung alami, disarankeun pikeun palanggan anu ngarepkeun lengkungan alami.

    C ngagulung: Kelengkungan populér, disarankeun pikeun palanggan anu ngarepkeun lengkungan sedeng.

    Gaya Pembaruan Kontinyu:

    Tim R&D kami ngembangkeun gaya populér di pasar teras-terasan, unggal bulan urang gaduh gaya énggal kaluar.

    Poto Gratis:

    Kami tiasa nawiskeun poto gratis pikeun promosi panggunaan anjeun sahingga anjeun tiasa ngahémat waktos dina pamasaran.

    Jasa khusus:

    Urang tiasa ngaropea sababaraha jinis bungkus soca sareng gaya bulu mata.

    Service 24 Jam:

    Tim penjualan kami bakal ngaréspon sadaya patarosan anjeun iraha waé. kami online pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami