• wholesale custom private label false lashes

Pabrikan Grosir ARIEL Style 25mm 3d Mink Palsu Bulu Mata Penjual

Pedaran pondok:

1, Pabrik harga borong langsung
2, 25mm 100% bahan bulu mink nyata
3, awét sareng nyaman dilarapkeun
4, Ngepaskeun kemasan bulu mata labél swasta méwah


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    private-logo-lashes
    25mm-lashes-ariel
    25mm-lashes
    25mm-eyelashes

    Modél No.

    ARIEL

    Panjangna

    25mm

    Bahan

    100% bulu mink nyata kejem bébas

    Palayanan

    OEM & ODM, labél swasta khusus aya

    Téhnik

    100% buatan tangan

    MOQ

    100 pasang

    Pamayaran

    Paypal, T / T, Western Union, Kartu Kredit

    Pangiriman

    Dina 2-4 dinten damel kanggo stok siap, 7-20 dinten damel kanggo ngarobih

    Balanja

    DHL, FEDEX, UPS atanapi metode pengiriman barang sanés

    Fitur

    1. Ringan sareng super lemes2. Kaluar cai sareng tahan angin3. Gampang dipakena & kalenturan4. Lila-lami dugi ka langkung ti 25 kali panggunaan
    5. Aman pikeun nerapkeun sareng kualitas luhur

    Ngahasilkeun Fitur:

    1) Dijieunna tina héd bulu mink 100% kualitas luhur tina mink Siberia sacara alami unggal taun, anu leres-leres tanpa kakejaman sareng SGS disertifikasi aman dianggo.

    2) pangaruh 3D rendering sareng curl sampurna cocog pikeun bulu mata alam anjeun nyalira sampurna, anu moal ngakibatkeun henteu raoseun sareng teu wajar.

    3) 100% buatan tangan ku langkung ti 7 taun karajinan pagawe terampil sareng tim kontrol kualitas anu kuat, anu mastikeun kualitas dina waktos anu sami ngajantenkeun bulu mata langkung raos tina kanyataan.

    4) Sagala jinis bungkusan soca tiasa didamel sareng ngarobih labél pribadi, anu masihan anjeun langkung seueur pilihan.

    Kaunggulan:

    1) Tim kontrol kualitas 10 urang staf salawasna fokus kana bahan kualitas luhur sareng pamariksaan produksi efisien step by step.

    2) 100 pasang urutan leutik ditampi sareng tiasa ngarobih labél pribadi. Sangkan palanggan kami tiasa ngirangan sahamna sareng langkung merhatoskeun penjualan.

    3) Tim desain kami tiasa ngabantosan klien kami mendesain logo swasta sareng nyandak gambar gratis.

    4) Pabrik langsung harga borongan kalapa sareng bulu mata palsu ageung.

    5) Unggal taun urang ngembangkeun sakitar 200 gaya bulu mata populér numutkeun pasar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami