• wholesale custom private label false lashes

Cara nerapkeun makeup, gampang dina 5 léngkah

makeup

makeup moisturizer

 

Léngkah 1: Pelembab

Ngalamar makeup mangrupikeun kasenian. Kulit lemes, lemes nyaéta bahan pangsaéna anjeun. Pikeun ngahontal ieu anjeun kedah pelembab. Ngumbah raray anjeun teras oléskeun sacara saé, masihan kulit anjeun sababaraha menit kanggo nyerep losion atanapi nyemprot.

makeup primerLéngkah 2: Primer

Primer ngabantosan nyiapkeun kulit anjeun pikeun panyumput sareng pondasi, mastikeun yén aranjeunna langkung saé sareng tahan langkung lami. Éta ogé nyumputkeun sagala kalemahan sareng ngaminimalkeun pisibilitas liang. Larapkeun dina ramo sareng beuheung anjeun.

eyebrow pencilLéngkah 3: Pensil Alis

Soca anu geulis penting, ngajantenkeunana menonjol sareng patlot alis. Turutan garis alami alis anjeun nganggo warna anu langkung énggal tibatan rambut anjeun.

shadow liner mascara

Léngkah 4: Eyeshadow, Eyeliner & Mascara

Masihan jero sareng definisi kana panon anjeun ku kalangkang sareng liner. Anggo tilu kalangkang kalangkang panon, dimimitian ku warna anu paling enteng handapeun alis anjeun teras warna paling hideung dina tutup anjeun. Campur aranjeunna pikeun nyegah garis anu jelas. Teras lebetkeun palapis mata sapanjang tutup langsung di luhur bulu mata anjeun. Anggo maskara pikeun palapis sareng papisah unggal bulu mata, pasihan aranjeunna katingal kandel, séhat.

lipstick liner glossLéngkah 5: Lipstik, Liner & Lip Gloss

Lipstik mangrupikeun bagian paling fléksibel tina tampilan anjeun. Anjeun tiasa nyampur sareng nyocogkeun warna dumasar kana wanda anjeun, baju atanapi bahkan waktos sadidinten. Rata-rata oleskeun jaket lipstik teras gariskeun biwir anjeun, béréskeun sareng lapisan gloss.


Waktos Posting: Dec-26-2020