• wholesale custom private label false lashes

Kumaha carana milih bulu mata palsu anu pas pikeun bentuk panon anjeun?

Seueur jalma anu bingung ngeunaan kumaha terang bentuk panon nyalira sareng kumaha milih bulu mata palsu anu leres. Ieu di handap aya perkenalan lengkep sareng saran pikeun rujukan anjeun. Kalocils Beauty sok nawiskeun bulu mata palsu anu pangsaéna pikeun anjeun.

almond-eyes

Panon badami: Bentuk panon ieu dicirian ku juru luar anu upswept. Seueur awéwé anu bentukna panon ieu hoyong ningkatkeun jero sareng intensitas panonna, janten ékspérimén sareng eyeliner salaku nyapu kandel dina tutup luhur, warna nétral dijejeran handapeun panon, sareng pelapis luhur sareng handap dina sababaraha warna. Pikeun ngabantuan panon badami katingali langkung ageung, batesan palapis kana bagian luar tutup luhur. Sangkan panon almond katingali langkung buleud, lirénkeun pelapis sateuacan juru luar panon, atanapi nganggo tempat teduh anu langkung enteng atanapi tampilan haseup atanapi smudged di daérah éta.

Kalocils 3D Series Palsu Lashes: gaya ELLEN

close-set-eye

Tutup panon: Soca anu caket-caket bade caket kana jambatan irung sareng silih caket. Anjeun tiasa ngagaduhan panon anu caket-caket nyaéta salah sahiji bentuk anu parantos kami bahas atanapi éta tiasa janten gabungan tina bentuk anu caket-set. Jalma anu ngagaduhan panon anu caket sering ditingali salaku jalma anu licik sareng pinter sareng panon anu netep pisan mangrupikeun ciri anu matak pisan.

Kalocils 3D Series Palsu Lashes: Gaya DEMI

deep-set-eyes

Panon Jero: Soca jero-jero condong ageung sareng set langkung jero kana stop kontak tibatan paling. Éta tempatna sapertos anu ngajantenkeun tulang alis langkung menonjol sareng ujung bulu mata alami nyarumput di luhur soca. Soca jero anu jero tiasa merhatoskeun sahingga milih lash anu langkung panjang di tengahna, ngagulung sareng kaluar, jauh tina alis. Bulu mata individu ogé dianggo pisan pikeun bentuk panon ieu anjeun tiasa konsentrasi dina tengah, panawaran langkung aya pikeun angkat Curly.

Kalocils 25mm Palsu Lashes: Gaya AVIVA

downturned-eyes

Panon Turun: Soca anu turun biasana langkung beurat dina juru luar sareng juru luarna murag atanapi turun ka handap bari juru jero ngancik ka luhur. Bentuk panon anu murag handap pisan sénsual sareng henteu némbongan beurat sareng meres. Ieu ogé disebat salaku panon kamar tidur sareng éta bentuk panon anu saéstuna. Soca anu tunduh sering ageung sareng nginjeumkeun diri sorangan pikeun aplikasi makeup anu langkung beurat.

Kalocils 25mm Palsu Lashes: Gaya HELENA

hooded-eyes

Panon Hooded: Upami anjeun gaduh panon anu tiung, anjeun bakal aya perhatosan lipatan anu langkung handap dina eyelid, janten nalika panon kabuka, kongkolak panon henteu katingali sareng ditarik kana lipatan. The lash idéal pikeun bentuk ieu, sapertos panon jero, kedah panjang sareng langkung panjangna nuju ka tengah. Bulu mata klaster atanapi individu tiasa dianggo langkung saé sabab anjeun tiasa ngawangun diri pikeun nyiptakeun tampilan anu dipikahoyong. Entong sieun strip strip, ngan waspada pikeun henteu milih set anu tiasa narik tutupna, janten katingalina langkung alit.

Kalocils 25mm Palsu Lashes: Gaya ALLISON

monolid-eyes

Mono-tutup Panon: Soca anu ditutupan monona digambarkan datar dina permukaan sareng kakurangan dina lipatan anu pasti, sakapeung henteu ngagaduhan panon sama sekali. Soca monolid condong ngagaduhan bulu mata anu sacara alami lempeng sareng nekad, janten nalika nyandak bulu mata anu pangsaéna, langkung saé konsentrasi dina bulu mata multi-lapisan, sabab éta bakal ngalakukeun keajaiban pikeun narik perhatian anu halus tapi seksi ka pasangan ieu. tina kageulisan.

Kalocils 25mm Palsu Lashes: Gaya ZOEY

prominent-eyes

Panon Anu Inohong / Tonjol: Gaya lash sareng alami, bénten-bénten pondok dugi ka lash sedeng bakal nyayogikeun suar leres tapi matak nengetan panon anjeun. Pikeun bentuk panon anu menonjol atanapi cembung, makeup tiasa ngabantosan ngirangan penampilan upami buncel, atanapi bugging. Sangkan panonna némbongan siga anu surup sakedik kana raray, anggo bayangan poék kalangkang panon caket garis lash sareng dasar tutupna. Anggo tempat teduh anu rada langkung enteng kanggo lipatan, sareng adun ka luar nuju tulang alis.

Kalocils 3D Mink Lashes: Gaya DONNA

round-eyes

Soca Buleud: Bentuk panon ieu sering ageung, sareng katingali kabuka sareng seueur awéwé resep nganggo makeup pikeun manjangan panon. Anggo palapis anu langkung poék pikeun rada ngalegaan dina kongkolak panon di juru luar pikeun masihan ilusi ieu. Anggo kalangkang sedeng kalangkang panon dina kongkolak panon (dugi ka lipatan) sareng manjangan tempat teduh sakedik sakedik kaluhur nepi kana tulang alis sareng rada handap ka arah tutup handap pikeun nyiptakeun tampilan panon anu langkung manjang.

Bulu Mata Magnetik Kalocils: Iket Lashes Magnetik


Pos waktos: Dec-23-2020