• wholesale custom private label false lashes

Kumaha ngaropea logo pribadi anjeun, prosés kustomisasi profesional ngahémat waktos sareng usaha anjeun.

Kumaha ngaropea logo pribadi anjeun, prosés kustomisasi profesional ngahémat waktos sareng usaha anjeun.

1, Kirimkeun file logo
Pikeun kustomisasi logo, punten kirimkeun file sumber logo dina format AI atanapi PDF. File logo anu jelas tiasa ngabantosan urang pikeun nampilkeun pangaruh percetakan logo nalika nyetak. Format gambar bakal kabur saatos digedéan, janten kami henteu nyarankeun ngirim file logo dina format gambar. Upami teu aya file sumber, désainer urang ogé tiasa ngabantosan konsumén pikeun ngajantenkeun logo format gambar kana file sumber AI atanapi PDF nganggo parangkat lunak Adobe Illustrator, tapi ieu bakal butuh waktos tambahan.

newsimg (2)

2, Komunikasi lokasi sareng metode percetakan logo
Tim penjualan kami bakal langsung komunikasi sareng konsumén dimana logo kedah ditempatkeun, ngajelaskeun ka konsumén sacara rinci sareng ogé kedah mastikeun sareng pelanggan warna, ukuran sareng metode percetakan logo. Pikeun produk stok anu siap, ayeuna urang ngadukung percetakan 3D UV, sareng pikeun produk khusus, kami ngadukung percetakan layar sutra, percetakan 3D UV, stamping panas, jst.

newsimg (6)

3, Konfirmasi rendering
Gambar pangaruh bakal dilakukeun pikeun mastikeun sareng konsumén ngeunaan sarat anu khusus, upami aya parobihan, nasabah ogé tiasa nyaluyukeun logo numutkeun pangaruh anu ditingalikeun deui.

newsimg (5)

4, Konpirmasi sampel fisik sateuacan produksi
Sateuacan produksi masal, kami bakal ngatur pikeun ngadamel sampel fisik numutkeun kabutuhan pelanggan dina waktos 3-4 dinten damel, sareng nyandak gambar sampel fisik ka konsumén pikeun mastikeun pangaruh anu saleresna.

newsimg (3)

5, Mimitian produksi massal tungtungna
Saatos sadayana dikonfirmasi, urang bakal ngatur pikeun ngamimitian produksi masal numutkeun pangaruh sampel anu dikonfirmasi. Siklus khusus produksi massal ditangtoskeun numutkeun jumlah anu seueur. Dina kaayaan normal, siklus produksi stés lashes palsu aya dina 7-10 dinten damel, sareng siklus produksi bulu mata khusus aya dina 15-25 dinten damel. Upami pesenan pelangganna mendesak, gumantung kana kaayaan, susunan prioritas ogé tiasa dianggap.

newsimg (4)


Waktos Posting: Dec-09-2020