• wholesale custom private label false lashes

OEM 3D Eyelashes Mink Lashes Handmade Makeup Full Strip Lashes

Pedaran pondok:

1, gaya DOLORES bulu mata alami
2, 14mm 100% buuk asli
3, kotak bungkus bulu mata labél khusus anu diustomisasi
4, stock siap ageung sareng kapal dina waktosna


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    1, Klaster Pameuntasan Alami & Sababaraha Lapisan:Masing-masing bulu mata mink kami buatan tangan. Éta ngagaduhan pangaruh layered anu sampurna, jelas glamorous, sareng ngagurilap. Éta tiasa dipangkas di sisina, ngadamel makeup anu anca. Cocog pikeun pakean sapopoé, moto poto festival.

    2, Bulu Mink bébas Kekejaman:Bulu panon urang bébas tina Kakejaman, anu didamel tina bulu mink Siberia, asalna tina buntut buuk alami minks beternak buatan 'murag. Teras dibersihkeun sareng dicét sateuacan di rangkep. Samentawis éta, strip mink lashes raoseun langkung raoseun tibatan bulu mata sintétik. Lemes alam, melengkung, hypoallergenic, sapertos bulu mata alami manusa, sareng henteu aya anu nyusahkeun panon anjeun.

    3, Band Katun Lemes Dijieun Tangan:Garis strip ipis hideung ngajantenkeun panon anjeun katingali siga épék eyeliner, langkung éndah sareng menawan. Tiasa dianggo deui langkung ti 20-25 kali kalayan perawatan anu leres. Henteu gampang digolongkeun ku tali lash awét.

    4, Ringan - Teu Dirasa:Unggal pasang bulu mata bulu mink ngan ukur 0,5 gram. Beban "0" ringan, teu raos beurat. Janten anjeun bahkan henteu tiasa ngaraos beurat na, nalika anjeun nganggona. Dina waktos anu sasarengan, éta aman sareng ramah pikeun panon sénsitip atanapi anu nganggo lensa kontak.

    lashes-factory-oem
    oem-lashes
    false-lashes

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami