• wholesale custom private label false lashes

OEM Factory Bulk Adhesive 2 in 1 Waterproof Custom Private Label Eyeliner Pencil

Pedaran pondok:

Pensil eyeliner napel 1, 2 dina 1
2, Waterproof sareng awét
3, Henteu kedah lem, teu kedah magnet
4, Ngahémat waktos makeup sareng artos


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    Design Desain Elegan】Eyeliner intan ieu ngagaduhan cangkang dilapis emas ngagenclang pinuh ku intan, modis sareng mulya, cocog pikeun budak awéwé.

    Proof Tahan tahan Cai】Eyeliner tahan cai sareng henteu patri, lemes, garing gancang sareng awét, bébas ngaluyukeun kandel garisna, gampang pikeun pemula.

    【Langsing Nib】 Nib tina eyeliner ipis pisan, janten gampang ngagambar eyeliner anu béda kandelna.

    【Teu Lem Teu Magnetik】Sihélét caket sihir, iteuk pageuh, ngan ukur diterapkeun sapertos eyeliner biasa, antosan garing dugi dioleskeun bulu mata, gampang dianggo. Teu aya magnetisme, teu aya lem!

    【Ngahémat Waktos】Henteu diperyogikeun téhnik rumit, éta ngahémat 2/3 waktos dibandingkeun sareng bulu mata palsu tradisional, sareng janten seniman soca soca.

    waterproof-eyeliner
    eyeliner-pencil
    wholesale-eyeliner
    eyeliner
    eyeliner-pencil

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami