• wholesale custom private label false lashes

Label Wasta Palsu Bulu Mata Pakét Grosir Grosir 25mm 100% Mink Bulu Mata

Pedaran pondok:

1, 25mm panjang bulu bulu mink lemes
2, curl sampurna pikeun nyocogkeun sesah anjeun sorangan
3, Gampang sareng nyaman dilarapkeun
4, logo swasta Khusus


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    BASUR POPULER

    Kilauan Kalocils ngabelesat:
    Warnana caang, lemes, henteu kusam, anu janten ciri bulu mata palsu anu bermutu tinggi.

    Lemes sareng karasa:
    Bahan anu keras bakal nempatkeun seueur tekanan dina kongkolak panon, sareng saatos ngagemna, katingalina palsu sareng henteu wajar. Upami bulu mata palsu lemes teuing, éta henteu jejeg, sareng ngagulung bakal langkung handap. Anu paling merenah nyaéta lemes sareng rada heuras tibatan bulu mata asli anjeun.

    Ngagulung sampurna:
    Bulu mata palsu anu saé alami bakal ngahurungkeun, sami sareng kurva pertumbuhan bulu mata luhur. Bulu panon palsu anu lempeng bakal karaos kaku nalika dipakena, sareng moal aya kaendahan.

    Aplikasi sareng panggunaan:
    Bulu panon palsu penting pisan pikeun ngahontal kaéndahan. Naha éta makeup sapopoé atanapi ilubiung dina sagala rupa pihak tarian, bulu mata anu saé bakal narik perhatian masarakat sareng ngajantenkeun anjeun langkung percaya diri.

    Rupa-rupa gaya soca bulu anu béda tiasa disayogikeun dina jumlah anu réa tina saham ogé ngadukung kustomisasi, sahingga anjeun tiasa gaduh bulu mata palsu karesep anjeun iraha waé. Salaku pabrik bulu mata palsu, éta parantos janten tujuan urang pikeun teras-terasan ngembangkeun gaya soca anu panas sareng populér.

    dg (3)

    Rupa-rupa kotak bungkus bulu mata palsu tiasa disayogikeun, sareng logo swasta anjeun tiasa disesuaikan. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngirimkeun kami atanapi ngawartosan ideu ngeunaan logo anu anjeun pikahoyong. Tim desain terampil urang bakal masihan anjeun saran anu pangsaéna. Kami nawiskeun desain logo sareng jasa desain bungkusan gratis. Upami anjeun peryogi gambar produk, poto anu dicandak tiasa dilakukeun ku kami.

    dg (1)
    dg (2)

    Kumaha miara

    Léngkah 1
    Simpen bulu mata anjeun dina kotak panyimpenan anu aranjeunna sumping supados tetep bersih, garing sareng dijaga tina dirugikeun.

    Léngkah 2
    Upami bulu mata anjeun parantos ageung, tong kéngingkeun aranjeunna, ieu bakal ngarusak aranjeunna. Pikeun ngabersihkeun patumpukan naon waé, lembut sikat sikat anjeun nganggo mascara anu bersih. Anjeun oge tiasa sacara ati-ati ngaleupaskeun sésana lem dina pita tina bulu mata ku pinset. Punten NGANÉNA baseuh bulu mata anjeun.

    Léngkah 3
    Nalika dirawat kalayan bener bulu mata anjeun tiasa dianggo deui sakitar 20-30 kali
    Tip: Kanggo ningkatkeun umur panjang sareng ngajaga gaya aslina tina bulu mata anjeun langkung jauh, entong masihan maskara langsung dina éta. Sabalikna, oléskeun mascara kana bulu mata alami anjeun heula, beunang garing, teras oléskeun bulu mata anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami