• wholesale custom private label false lashes

Top Quatity Handmade Factory Strip 3D 14mm Tukang las Grosir Mink

Pedaran pondok:

1, gaya ELLEN 14mm bulu mata
2, 100% bulu mata asli
3, stock siap ageung sareng pangiriman dina waktosna
4, Nyiptakeun logo anjeun nyalira


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    ♦ KUALITAS TINGGI: Dijieunna tina bulu mink Siberia nyata, super tiasa dianggo deui sareng awét, tiasa dianggo deui 20 kali kalayan perawatan anu saé sareng leres.

    ♦ aman pikeun ngagem: Bulu panon bulu aslina henteu-Ngambek, moal nganyenyeri kulit anjeun dina panon anjeun.

    ♦ Pangaruh NAMPAK ALAM: Bulu bulu asli urang bakal masihan anjeun tampilan alami sapertos aranjeunna lahir.

    ♦ GRATIS-GRATIS: Bulu bulu 3D kami didamel tina bulu mink Siberia nyata héd tina mink ngora, kami ogé ngaleungitkeun serat ieu sateuacan aranjeunna dibungkus salaku bulu mata.

    3D-MINK-LASHES
    3D-MINK-EYELASHES
    wholesale-lashes

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami