• wholesale custom private label false lashes

Grosir Custom Private Label 3d Luxury False 25mm Real Mink Eyelashes Vendor

Pedaran pondok:

1, BARBARA style 100% handmade 3d mengembang bulu mata kandel
2, Pita katun hideung awét fléksibel
3, Ringan tanpa beban pikeun bulu mata anjeun nyalira
4, kotak bungkus bulu mata labél pribadi anu diepaskeun


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    25-mm-false-lashes
    25mm-lashes-vendor
    lashes-factory-wholesale

    1, MATERI: 100% Handmade 3D Fluffy Thick Lashes, dirancang kalayan lengkep sareng luar biasa tina akar dugi ka ujung, cocog pikeun awéwé, bulu mata palsu anu panjang, panon anjeun katingali langkung ageung, langkung cerah sareng langkung pikaresepeun, sareng anjeun bakal katingali sacara alami anca sareng éndah.
    2, LEMBUT & TEUASA:Pita bulu panon katun hideung anu fleksibel awét, lemes pikeun kulit anjeun sareng henteu pisah. Lampu, beurat bulu mata tiasa dianggo deui sababaraha kali 20-25 kali kalayan perawatan anu saé sareng leres. Gampang dilarapkeun sareng dipiceun, sareng pamilihan alami tina bulu mata campuran mulus sareng bulu mata alami anjeun. Bulu panon cocog pikeun kaseueuran bentuk panon.
    3, CAHAYAAN & HYPOALLERGENIC:Beban "0" ringan, teu raos beurat. Anjeun bahkan henteu tiasa ngaraos beurat na nalika nganggo. Nyaman pikeun pakean anu berkepanjangan, siang dinten. Aman & ramah pikeun panon sénsitip atanapi nganggo lensa kontak.
    4, Dipilih sacara ati-ati: Kami parantos ati-ati milih tilu gaya pikeun anjeun mésér pikeun mastikeun yén anjeun tiasa bersinar sareng bersinar dina acara anu béda sapertos pesta, perjalanan, janji.

    Modél No.

    BARBARA

    Panjangna

    25mm

    Bahan

    100% bulu mink nyata kejem bébas

    Palayanan

    OEM & ODM, labél swasta khusus aya

    Téhnik

    100% buatan tangan

    MOQ

    100 pasang

    Pamayaran

    Paypal, T / T, Western Union, Kartu Kredit

    Pangiriman

    Dina 2-4 dinten damel kanggo stok siap, 7-20 dinten damel kanggo ngarobih

    Balanja

    DHL, FEDEX, UPS atanapi metode pengiriman barang sanés

    Fitur

    1. Ringan sareng super lemes

    2. Waterproof sareng tahan angin

    3. Gampang dipakena & kalenturan

    4. Lila-lami dugi ka langkung ti 25 kali panggunaan

    5. Aman pikeun nerapkeun sareng kualitas luhur

     

    Produksi bulu mata pabrik urang 

    Kalocils Beauty fokus kana bulu mata palsu, lip gloss, eyeliner, eyeshadow, sareng sajabana Kami henteu ngan ukur nawiskeun produk kualitas anu pangsaéna pikeun klien kami tapi ogé nawiskeun jasa anu saé. 

    lash-vendors
    eyelash-packaging
    eyelash-factory
    lashes-large-stock

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami