• wholesale custom private label false lashes

Grosir Custom Private Logo Waterproof Adhesive Magic Eyeliner Liquid

Pedaran pondok:

1, Magic Eyeliner ngagaduhan fungsi duanana eyeliner sareng lem
2, Paling gampang ngalarapkeun bulu mata sakitar 30 detik
3, Henteu aya lem sareng teu aya magnet anu ngirangan kaributan anjeun
4, tip Precision masihan anjeun lemes lemes


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    2 ti 1 Eyeliner Cairan Perekat Diri -Eyeliner kami mangrupikeun rumus énggal kalayan téknologi napel, napel diri, benteng kuat pikeun bulu mata, tiasa awét sadidinten. Eyeliner kami = lem soca + eyeliner cair anjeun, ngahémat langkung artos.

    Eyeliner ditingkatkeun - Magic Eyeliner kami Aman & Lembut Formula, henteu ngarugikeun panon anjeun, bau anu saé, lemes sareng alami, tahan cai sareng tahan kesang, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun bulu mata anjeun, masihan anjeun pangalaman anu luar biasa.

    Gampang Dipaké -Ngocok pulpén eyeliner sateuacan dianggo, oléskeun cairan kana soca anjeun salaku eyeliner normal, pasang dina bulu mata palsu anjeun, pencét lembut 2-3 detik, teras beres. Janten gampang dianggo, ngahémat langkung waktos.

    Pikeun Sadaya Lashes - Eyeliner Sihir kami anu pangsaéna pikeun sadaya bulu mata palsu / bulu mata bulu mata / bulu mata palsu (henteu kalebet bulu mata magnét).

    eyeliner
    eyeliner-test-waterproof
    eyeliner-liquid-test
    eyeliner-color-fading-test

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami