• wholesale custom private label false lashes

Borongan Customized Private Label Boxes 3D Lashes 100% Real Mink Eyelashes Vendors

Pedaran pondok:

1, gaya AILSA bulu 18mm bulu bulu bulu
2, lemes, lemes, bulu mata 3d alami
3, Label swasta khusus aya
4, 100% buatan tangan kualitas luhur rambut mink ultra-lampu


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    OEM & ODM MATA PALSU

    Logo pribadi desain khusus
    Harga kalapa borong
    Pangalaman manufaktur bulu mata beunghar

    ff

    Gaya No.

    AILSA

    Bahan

    100% kejem mink nyata gratis

    Panjangna

    18mm

    Téhnik

    100% buatan tangan

    Logo

    Logo swasta ngarobih

    MOQ

    100 pasang

    Kapasitas

    200000 pasang bulanan

    Sertipikat

    SGS, CE, ISO9001

     

    Bulu mata palsu urang sadayana didamel-didamel, didamel tina bulu mink ultra-cahaya, anu lemes sareng lemes sapertos bulu mata alami anjeun. Bulu mata palsu buatan tangan tiasa dianggo deui sareng dirawat sacara ati-ati. Ngagunakeun téknologi soca bulu mata, bulu mata tiasa alami sareng lemes sapertos bulu mata asli, ngamungkinkeun anjeun teras-terasan.

    fgg (1)

    Rupa-rupa gaya jual panas sayogi, sareng éta ogé ngadukung ngaropea gaya anu dibutuhkeun ku konsumén. Konsumén ngan kedah nyayogikeun kami sarat khusus sareng parameter atanapi sampel fisik.

    fgg (1)

    Bahan baku bulu mata palsu anu kapilih, saatos taun akumulasi pangalaman, urang parantos ngagaduhan kualitas hadé, pemasok bahan baku anu épisién, jangka panjang nyayogikeun kami bahan baku anu saé.

    fgg (1)

    100% buatan tangan. Dibandingkeun sareng produksi mesin, produksi buatan tangan tiasa mastikeun yén bulu mata palsu moal pabalatak, sareng kami nerapkeun lem ku panangan supados langkung saé mastikeun yén bulu mata moal murag.

    fgg (1)

    Rupa-rupa bungkusan bulu mata palsu tiasa ngaropea. Pikeun kustomisasi logo, bungkus stock siap ngadukung percetakan 3d UV. Kotak khusus ngadukung percetakan UV sareng percetakan stamping panas.

    fgg (1)

    Pangiriman Dina Waktos
    Pikeun lashes stok siap, waktos pangiriman aya dina 48 jam, pikeun bulu mata khusus, waktos pangiriman aya dina 7-25 dinten.

    fgg (1)

    24 Jam Online
    Permintaan klien bakal diurus dina waktos anu munggaran. Kanggo pamundut anu mendesak, punten ngobrol sareng kami ngalangkungan telepon atanapi pesen langsung.

    fgg (1)

    Jaminan Kualitas
    Pikeun masalah kualitas atanapi ruksak ngalangkungan transportasi, anjeun tiasa nyungkeun artos atanapi ngambek barang dina 3 dinten damel.

    Naha maké bulu mata palsu?

    Bulu panon palsu tiasa ngajantenkeun panon katingal langkung ageung sareng langkung pikaresepeun, sareng tingkat ngagulung ogé tiasa cocog sareng bulu mata, anu bakal katingali langkung pikaresepeun.

     

    Bulu panon palsu aya di Mesir kuno sareng Roma. Bulu panon pernah dianggap simbol anu paling pikaresepeun. Teras, saatos lahir bulu mata palsu, langkung seueur jalma ogé ngudag bulu mata. Dina 1916, sutradara pilem nganggo rambut asli pikeun ngadamel bulu mata palsu pikeun kabutuhan produksi pilem sareng televisi. Teras, modél Inggris ngamimitian tren nganggo bulu mata palsu, sareng langkung seueur jalma terang ngeunaan ayana bulu mata palsu.

     

    Dina tahap salajengna tina bulu mata palsu, aya langkung seueur jinis, bentuk sareng warna anu béda, sareng waktos anu béda. Tapi henteu masalah naon jinis bulu mata palsu, éta tiasa ngadamel panon "nyarios" saatos dilarapkeun, sareng panon anu menawan cekap janten intrik. Teras, seueur jalma anu henteu sugema ngagem bulu mata palsu sareng hoyong ngantep aranjeunna tumuh dina rai sacara permanen, sareng téhnik ngalegaan bulu mata lahir.

     

    Sacara umum, bulu mata palsu anu munggaran ngan ukur pikeun nembongkeun pesona awéwé, tapi ayeuna bulu mata palsu langkung merhatoskeun kapraktisan, langkung cocog pikeun bentuk panon jalma, tapi ogé tiasa ngajantenkeun panonna katingali ageung sareng menawan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami