• wholesale custom private label false lashes

Grosir Glitter Custom wasta Label perekat Liquid Eyeliner Pencil

Pedaran pondok:

1, Eyeliner napel tahan cai sareng noda pikeun bulu mata palsu
2, Teu kedah lem pikeun bulu mata
3, Ngahémat waktos nerapkeun bulu mata palsu
4, Lemes nyerat sareng labél swasta khusus


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    MATA ADHESIF

    Custom logo swasta Waterproof & awét

    f

    Waterproof sareng kokotor-buktina

    Pinding sulap kami awét, kokotor-tahan sareng tahan cai. Anjeun tiasa ngagunakeunana tibatan eyeliner magnét sareng lem soca mata.

    s

    Ngahémat waktos nerapkeun bulu mata palsu

    Ngahémat 2/3 kali dibanding bulu mata palsu tradisional

    rf

    Gampang dianggo

    Eyeliner caket sihir ngagaduhan tempel anu kuat, kantun larapkeun sapertos eyeliner normal, antosan garing, teras oleskeun bulu mata supados gampang dipakena. Henteu aya magnet, teu peryogi lem! Nawarkeun panjang panjang sareng lébar, bulu panon katingalina lemes sareng geulis, jelas sareng ngagurilap.

    ds

    Teu kedah lem deui

    Sarupa sareng eyeliner magnét sareng soca, tapi awét sareng teu gaduh magnet. Upami anjeun mendakan bulu mata magnét anu beurat sareng henteu gampang murag, cobian.

    f (2)

    Aplikasi calakan

    0,01mm nib alus, ipis sareng gampang digambar, nib ipis pisan, hiji stroke, ngantep anjeun gampang ngendalikeun.

    f (3)

    Ngaleupaskeun cai haneut

    Rumus makeup alami awét, tahan cai, tahan peluh sareng tahan minyak, henteu gampang dipiceun makeup, garing gancang sareng henteu mekar.

    fs

    Ngocok eyeliner napel

    Ngocok eyeliner ogé sateuacan dianggo, sareng émut pikeun nutup tutup eyeliner saatos dianggo.

    das

    Eyeliner ngagunakeun formulasi novél sareng bahan komposisi ngabentuk pilem anyar kalayan taliti. Bulu panon sareng soca soca ngandung bahan anu ramah pikeun kulit sareng aman 100%. 

    Léngkah 1: Tés tahan cai & kesang buktina

    img (1)

    —— Sateuacan diuji ——

    img (2)

    —— Saatos diuji ——

    Cét eyeliner dina leungeun anjeun, tuang cai dina gilirannana, sareng ngéléhkeun éta ku kesang. Eyeliner kami parantos diuji hasil tahan cai sareng peluh buktina.

    Léngkah 2: Gampang dipiceun tés

    fsdf (2)

    —— Sateuacan diuji ——

    fsdf (1)

    —— Saatos diuji ——

    Usap ku remover makeup, usap ku kapas, gampang dipiceun makeup Ucapan makeup makeup berhasil.

    Léngkah 3: Tés luntur warna

    rf (1)

    —— Sateuacan diuji ——

    rf (2)

    —— Saatos diuji ——

    Saatos ngagambar eyeliner sababaraha kali, eyeliner anu alus henteu pingsan. Ngabobol warna sareng uji résistansi fading suksés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami