• wholesale custom private label false lashes

Grosir Glitter Water Diaktipkeun Sihir Perekat Eyeliner Kalayan Buleud Label Wasta

Pedaran pondok:

Pulpen eyeliner cair 1, 2 tina 1
2, Waterproof sareng awét
3, eyeliner sihir kami kanggo perekat bulu mata palsu
4, Rumus anyar kalayan téknologi napel


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    liquid eyeliner glue pen

    Pen Eyeliner Perekat Cair

    Kalocils 2 in 1 Self-Adhesive Liquid Eyeliner mangrupikeun rumus anu énggal kalayan téknologi perekat, perekat diri, aman & lembut, henteu ngarugikeun panon anjeun, bau anu alus, lemes sareng alami, tahan cai sareng kesang, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sesah, masihan anjeun pangalaman anu luar biasa. Eyeliner kami duanana lem bulu mata sareng eyeliner, tahan kuat pikeun bulu mata, anjeun tiasa nganggo bulu mata sareng eyeliner sihir kami tibatan lem atanapi eyeliner magnét.

    Resuable Sareng Gampang Dilarapkeun

    Gampang nerapkeun sesah sakitar 30 detik. Ngahémat waktos anjeun sareng saderhana léngkahna. Benteng ngabébaskeun anjeun tina hariwang sareng éra murag tina bulu mata. Sederhana 3 Léngkah pikeun nempatkeun bulu mata sareng cocog pikeun pemula! Ngoyagkeun liner, teras tarik liner sapanjang curl garis lash anjeun, tungtungna ditunda sesah. Tiasa dianggo nganggo bulu mata palsu.

    Kumaha nerapkeun eyeliner napel?
    shake-the-eyeliner 1. Ngocok eyeliner 10-20 kali sateuacan dianggo.
    draw-the-eyeliner 2. Gambar eyeliner sapanjang dasar bulu mata anjeun.
    put-on-the-eyelashes 3. Klem bulu panon ku pinset anjeun.
    finish-the-eyeliner 4, Gencar pencét soca kana area panon sareng bérés ngagem.
    Kumaha carana ngadamel eyeliner napel eyeliner?

    Produk tiasa dianggo kalayan nempatkeun garis perekat anu lemes sareng tepat (sareng pigmén, upami anjeun nganggo hideung), anu janten raheut saatos sababaraha detik. Sagala jenis bulu mata palsu tiasa teras dilebetkeun di luhur garis smudge-proof, dimana éta bakal tetep ditunda sapertos lem (tapi pikeun urang anu biasana lash ditantang, kalayan kirang ramo sareng jari-jari anu caket). 

    wholesale eyeliner pencil
    glitter eyeliner liquid glue pen

    Buleud eyeliner swasta wasta

    Kami gaduh sababaraha kotak bungkus eyeliner, kasus eyeliner, jst dina stock siap anu ageung. Sabalikna, jasa labél swasta khusus pikeun urang. Biasana, pikeun kotak stock atanapi kasus anu siap, kami ngadukung 3D UV Percetakan, upami anjeun peryogi bentuk sareng ukuran buleud anu béda, éta ogé tiasa dipersonalisasi. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngirimkeun kami logo sareng warna anu anjeun pikahoyong. Kami pasti bakal ngadamel bungkus bulu mata anu pangsaéna pikeun anjeun.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami