• wholesale custom private label false lashes

Grosir Label Wasta 100% Handmade Cruelty Free 3D Mink Eyelashes Vendor

Pedaran pondok:

1, gaya JANET 18mm 100% kakejaman nyata rambut mink gratis
2, téknologi ngagulung 3D pikeun ngadamel bulu mata katingal langkung réalistis sareng alami
3, buuk mink lemes sareng band katun ngajantenkeun langkung raoseun
4, bulu mink Ultra-lampu moal ngabeuratkeun bulu mata anjeun nyalira


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    dsaf

    Gaya No.

    JANET

    Bahan

    100% bulu mink kakejaman gratis

    Panjangna

    18mm

    MOQ

    100 pasang

    Logo

    Logo atanapi mérek swasta khusus

    Waktos pangiriman

    Kalayan 2-3 dinten damel kanggo stok siap, 7-25 dinten damel kanggo bulu mata palsu khusus

    Balanja

    Ngaliwatan DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, SF, AIR POST

    Pamakéan

    Pikeun makeup sapopoé atanapi makeup pihak

     

    geg (3)

    Ngagunakeun téknologi ngagulung 3D pikeun ngajantenkeun bulu mata katingal langkung réalistis sareng alami.

    geg (2)

    Rambut lemes na gagang benang katun ngajantenkeun langkung raoseun sareng betah dipakena.

    geg (1)

    Bulu panon anu lemes sareng raoseun moal ngabeuratkeun bulu mata anjeun nyalira.

    dasf

    Panilitian independen sareng gaya desain pangwangunan

    Ngalangkungan analisa pasar sareng panilitian, kami sacara mandiri ngamutahirkeun sahenteuna 200 gaya bulu mata palsu unggal taun, anu henteu ngan ukur ningkatkeun pamahaman urang tentang pasar, tapi ogé ngamungkinkeun para nasabah gaduh langkung seueur gaya pikeun dipilih. Upami pelanggan kedah ngembangkeun gaya nyalira, urang ogé tiasa ngembangkeun gaya unik sareng konsumén sareng ngajaga gaya anu dikembangkeun ku konsumén rahasia.

    ff (1)
    ff (2)

    Galéri modél bulu mata palsu

    ewgg (4)
    ewgg (1)
    ewgg (2)
    ewgg (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami