• wholesale custom private label false lashes

Grosir Vendor Custom Private Private Label Eyeshash

Pedaran pondok:

1, Ékstasi bulu mata maux
2, Kandel 0,03 / 0,05 / 0,06 / 0,07 / 0,10 / 0,12 / 0,15 / 0,18 / 0,20 / 0,25mm
3, Ngagulung J / B / C / CC / D / D + / L
4, Bahan kualitas luhur sareng karajinan stabil


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    Épéksi panon

    Nami

    Panjangan soca

    Kandel

    0,03 / 0,05 / 0,06 / 0,07 / 0,10 / 0,12 / 0,15 / 0,18 / 0,20 / 0,25

    Ngagulung

    J / B / C / CC / D / D + / L Ngagulung

    Bahan

    Mink faux

    Sampel

    Pesenan sampel sayogi.

    Pakét

    Label Pribadi sayogi. Kami nampi jasa OEM & ODM.

    Kauntungannana

    Bahan kualitas luhur sareng karajinan stabil, rambut henteu caket sareng henteu aya résidu, gampang dipiceun, gampang dianggo, ngagulung akurat & panjang. 24 jam saatos penjualan
    f

    0,05m sareng ketebalan 0,07mm mangrupikeun jumlah bulu mata anu paling disarankeun, anjeun tiasa nempatkeun dugi ka 3 ~ 10 bulu mata tunggal dina hiji bulu mata alami tanpa ngarusak lash alami.

    df

    Jinis lash ieu ngan ukur tirus dina 1/3 pamungkas tina panyambaran, janten awak lash pinuh pisan sareng dramatis.

    lt gaduh kalenturan anu saé. kakuatan tarik sareng napas. lt langkung hampang sareng lemes.

    f (2)
    f (3)

    Kusabab éta dijieunna tina mink palsu, éta super ringan sareng nyayogikeun warna hideung murni. Hatur nuhun pikeun henteu caang, éta nawiskeun paling tampilan alami.

    Maké Pangaruh

    dsjkbsgb (4)
    dsjkbsgb (1)
    dsjkbsgb (2)
    dsjkbsgb-(3)

    Panjangan soca nambihan panjang, kandel, ngagulung sareng ngeusian bulu mata alami, ningkatkeun angkat sareng bentuk soca. Éta masing-masing dilarapkeun dina dasar unggal bulu mata alami ku lem.

    sf

    Fitur utami: Bulu panon kipas tos siap ngabantosan prosés bulu mata. Kusabab anjeun henteu kedah ngadamel kipas bulu mata sacara manual. Kipas ngagulung ieu nganggo beungkeutan perekat, henteu aya cangreud, sareng gaduh dasar anu pondok sareng ipis anu moal ngaruksak bulu mata alami.

    Ngeunaan kandel: Sababaraha seniman soca soca nyarios yén 0,05mm sareng 0,07mm teuing ipis pikeun dianggo. Tapi, aranjeunna lemes sareng alami. Aranjeunna henteu kaku. Sababaraha urang nyarios yén 0.10mm cekéng teuing, sareng sababaraha urang nyarios yén 0.10mm kandel tapi hésé pisan. Nyatana, unggal jenis soca ngagaduhan kaunggulan nyalira. Teknologi bulu mata tiasa milih bulu mata numutkeun kahoyong pelanggan. Kipas prefabrikasi ogé tiasa dianggo ku kipas klasik pikeun nyiptakeun bungkus hibrid.

    Tujuanna: Sampurna pikeun bulu mata. Bulu mata palsu ieu biasana dianggo ku seniman soca soca, kalayan sababaraha aksésoris pikeun manjangan bulu mata, sapertos pinset, lem kelas médis, bantalan gel panon, bulu mata, tongkat mascara, sareng sajabana Larapkeun kana 1 soca sakaligus.

    Bahan: bulu mata ieu didamel tina PBT hideung, polybutylene terephthalate, anu awét sapertos poliéster, sareng tiasa tahan suhu anu luhur sareng sagala rupa pelarut (krim atanapi beberesih). Éta lemes pisan sareng hampang, sapertos bulu mata anjeun nyalira. Salaku tambahan, éta mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami