• wholesale custom private label false lashes

Grosir Waterproof Custom Private Label Matte Lip Gloss Vendor

Pedaran pondok:

1, 17 warna lipgloss
2, Label pribadi khusus anu sayogi
3, Lipstik cair lancar, tahan dugi ka 16 jam
4, Super tetep warna lambey cair awét sadidinten


  • Harga FOB: Punten kirimkeun kami rinci pikeun harga anu akurat
  • MOQ: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan
  • Logo: Logo pribadi anu disayogikeun sayogi
  • Detil Produk

    OEM / ODM

    Kauntungannana

    Tanda Produk

    img (1)

    Nami

    Lip Gloss

    Kelir

    17 warna

    Logo

    Label swasta khusus aya

    Bungkusan

    Kotak labél swasta ngarobih

    Palayanan

    Poto gratis sareng desain logo gratis

    Balanja

    Ngaliwatan DHL, FEDEX, UPS, EMS, SF, TNT, Ku SEA

    Pangiriman

    3-5 dinten damel kanggo stok siap, 7-20 dinten damel kanggo ngarobih

    Pamayaran

    T / T, Paypal, West Union, Kartu Kredit

    1, ALL DAY LIPSTICK: Lipstik cair anu kacida pigménna lancar, tahan dugi ka 16 jam, sareng sayogi dina sababaraha corak super jenuh kalebet nuansa buligir pikeun lipstik Beureum klasik. Tinta biwir anjeun dina warna biwir anu éndah.

    2, LIPSTICK CAIRAN YANG TETAP JEUNG BÉRÉS: Warna Super Bibir Cair Cair salami sadidinten, henteu paduli sabaraha gigir, diseuseup atanapi nyium anjeun. Glides sareng aplikator tip presisi sareng nganteurkeun warna biwir anu jero pisan anu tetep dina sadidinten.

    3, PUCKER UP: Lapisan dina warna 10se anu awét sareng Super tinggal 24 jam Warna Lip, bunuh lambey sareng lipstik cair tinta, perbarui ku Baby Lips Moisturizing Lip Balm, atanapi tambahkeun gloss kana warna naon waé ku jas luhur lip gloss anu jelas.

    4, HILANGKAN MAKEUP DENGAN CAI MICELLAR: Anggo Micellar Water salaku alat hapus solokan lembut nalika wengi, sareng salaku panyeuseup wajah énjing kanggo nyiapkeun kulit kanggo makeup.

    5. Acara anu béda: warna anu béda pikeun gaya sareng acara anu béda, cocog pisan pikeun pésta ulang taun, masquerades, pertunjukan langsung, pesta dansa sareng makeup kawinan.

    6. Sehat sareng alami: Beunghar ku vitamin E, henteu aya bahan kimia, séhat sareng henteu toksik, awét sareng menawan, ngabantosan anjeun supados langkung geulis.

    sohg (1)

    Lokakarya bébas lebu 100.000 kelas sareng peralatan produksi maju mastikeun kualitas produk anu stabil sareng dipercaya.

    img (2)

    Laboratorium lengkep pikeun ngembangkeun sareng nguji bahan sareng produk anu béda pikeun nyumponan kabutuhan konsumén iraha waé, dimana waé.

    sohg (2)

    Alat-alat ngeusian otomatis ngaoptimalkeun efisiensi produksi sareng kaluaran.

    sohg (3)

    Pamariksaan sareng bungkusan produk réngsé ngontrol kualitas produk. Label swasta khusus aya.

    Bébér tabung wadah gloss tabung opsional opsional

    img (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • false eyelashes oem odm factory

     

    makeup factory shipping payment

    false lashes factory advantages

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami